nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Ajakfeltöltés

 • Kezelés ára
  Ft-tól

A telt, formás ajkak fiatalos megjelenést keltenek és fokozzák a női vonzerőt. Sok nő választja az ajkak nagyobbítását, annak érdekében, hogy növeljék azok térfogatát, fokozzák a definiáltságukat és tökéletesítsék alakjukat, ezáltal vonzóbbnak és magabiztosabbnak érezhessék magukat.

Ajaknagyobbítás lehetőségek

Klinikánkon az arc egyedi anatómiája és pácienseink személyes preferenciái alapján ajánlunk Önnek személyre szabott ajaknagyobbítási eljárást. A lehetőségek a következők:

Injektálható töltőanyagok

A lágyszöveti töltőanyagok - mint például a Juvéderm® és a Restylane® - formálják és növelik az ajkak térfogatát. A töltőanyagok alapja a kiváló minőségű hialuronsav. A hialuronsav segít megkötni a bőrben található nedvességet, kitölti a vonalakat és ráncokat és segít a dús hatás elérésében.

A töltőanyag injekciósan, minimálisan invazív eljárás során kerül bejuttatásra, amely gyakorlatilag semmifajta lábadozási idővel jár. Az eredmények a kezelés után azonnal láthatóak és akár egy évig is tartanak.

Szájfeltöltés zsírátültetéssel

Ennél a minimálisan invazív kezelésnél sebészünk kíméletes zsírleszívással nyer zsírt a test egy másik, erre alkalmas területéről. A zsírt megtisztítjuk és ezután befecskendezzük az ajkakba, hogy növeljük annak térfogatát és javítsuk a megjelenését.
 
Az ajaknagyobbítás céljából végzett zsírátültetéses kezelés néhány napos lábadozási igényelhet. Az eljárás utáni kellemetlenségek minimálisak. Ez a kezelés gyönyörű, természetesnek tűnő, tartós végeredményt hoz.

Ajakimplantátumok

A Permalip implantátumok olyan páciensek számára jelentenek lehetőséget, akik tartós ajaknagyobbítást szeretnének és a hialuronsavas töltésekkel járó körülményességet elkerülnék. Ezek az FDA által is jóváhagyott, lágy, szilikonból készülő implantátumok biztonságos és hosszútávú megoldást jelentenek. Formájukkal az ajkak természetes alakját utánozzák, így megjelenésükben nagyon naturálisak.
Változó méretekben érhetők el a különböző mértékű és a leginkább személyre szabott, tartós ajakfeltöltés érdekében, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet közülük.

Az eljárás

Az implantátumok beültetésére irányuló eljárás helyi érzéstelenítéssel végezhető és általában körülbelül 15 percet vesz igénybe. Plasztikai sebészünk kis bemetszéseket ejt a felső és alsó ajkakon a száj sarkánál, amelyeken keresztül az implantátumokat behelyezzük. A bemetszéseket felszívódó varratokkal zárjuk.

Az ajakfeltöltés előnyei

Az ajkak az arc egyik legfontosabb jellemzői közé tartoznak: a telt, dús ajkak a fiatalság és a szépség szimbólumai. Az ajkakat egyedi karakterünkhöz igazítva segít arcunkat, személyiségünket még inkább kiemelni, így az azok fontossága és szerepe megkérdőjelezhetetlen.

Az ajaknagyobbítás néhány előnye:

 • Nem sebészi eljárás
 • Természetes eredmények
 • Nincs felépülési idő
 • Növekvő magabiztosság

Bár a gyógyulás viszonylag gyors, nem ajánlott az ajaknagyobbítás utáni napra nagy eseményt, például ünnepi partit vagy esküvőt tervezni – ezt mindenképp kalkuláljuk bele a kezelésbe.

Kinek ajánljuk a kezelést?

Ha teltebb, formásabb, nagyobb voluenű ajkakra vágyik, az ajaknagyobbítás jó választás lehet. A beavatkozást továbbá az alábbi esetekben javasoljuk:

 • Vékony ajkak
 • Lapos ajkak
 • Asszimetrikus ajkak
 • Finom vonalak és ráncok az ajkak körül

Mennyi idő múlva láthatom az ajakfeltöltésem eredményét?

Az eredmények azonnal láthatók. A hialuronsavas töltőanyagok esetében az optimális eredmények egy-két napon belül jelentkeznek, miután az esetlegesen fellépő duzzanat alábbhagy.

Mennyi ideig tart az ajaknagyobbítás hatása?

A hialuronsavas ajaknagyobbítás hatása 6 és 12 hónap között tart átlagosan. Ezt követően elkezdődik az anyag felszívódása, így újabb, ismétlő kezelésekre lehet szükség.

Vannak-e kockázatai a hialuronsavas ajaktöltésnek? 

Az ajaknagyobbítás kockázatai csekélyek. Előfordulhat allergiás reakció esetlegesen. Abban az esetben, ha korábban már volt allergiás problémája, mindenképp tájékoztassa kezelőorvosát.

Visszafordítható beavatkozás az ajakfeltöltés?

Ahogyan már írtuk, a dermális töltőanyagokkal végzett ajaknagyobbítás ideiglenes eredményt ad. Ha nem tetszik az új megjelenés, a töltés idővel lebomlik, de akár a következő kezelés alkalmával is módosítható az eredmény speciális bontó enzimek segítségével.
Az implantátummal végzett ajaknagyobbítás szintén visszafordítható megoldás, viszont azzal számoljunk, hogy az implantátumot műtéti úton kell eltávolítani.

 • Kezelés ára
  Ft-tól

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.