nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Zsírleszívás

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

A zsírleszívás olyan orvosi eljárás, amely eltávolítja a felesleges zsírlerakódásokat, amelyek nem reagáltak a diétára vagy a testmozgásra. Ez a kezelés javítja a testkontúrokat és az arányokat. A test legtöbb területén elvégezhető, beleértve az arcot, a nyakat, a karokat, a hátat, a hasat, a mellkast és a lábakat.

Kinek ajánlott a zsírleszívás?

Abban az esetben érdemes elvégezni a zsírleszívást, ha a zsírlerakódások nem reagálnak sem a diétára sem pedig a testmozgásra. Szerencsés, ha a páciens bőre rugalmas és a bőrfelesleg mértéke nem túl nagy, így a bőr az beavatkozás után vissza tud majd húzódni.

Az ideális jelölteknek jó egészségi állapotban kell lenniük, és motiváltnak kell lenniük a műtét előtti és utáni utasítások betartására. A műtét utáni utasítások között szerepel a kompressziós ruha viselése néhány hétig.

Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy eljárás nem távolítja el a striákat, a narancsbőrt vagy a felesleges bőrt, és nem helyettesíti az egészséges étrendet vagy a rendszeres testmozgást.

Az ideális páciens:

 • Nem dohányzik
 • Nem szenved olyan, már meglévő betegségekben, amelyek befolyásolhatják a műtét utáni gyógyulást
 • Jó egészségi állapotban van
 • Nyitott az olyan kozmetikai beavatkozással elérhető eredményekre, mint a zsírleszívás.
 • Képes néhány napot rászánni a rövid lábadozásra.

Teendők a zsírleszívás előtt

A zsírleszívást megelőző konzultáció alkalmával a plasztikai sebész egy kezelési tervet állít össze, ez tartalmazhat az étrendre vonatkozó előírásokat és más, az egészségét befolyásoló szokások változtatását, például a dohányzásról való leszokást. A terv tartalmazza, hogy milyen gyógyszereket és étrendkiegészítőket kell elhagyni a műtétet megelőző napokban.

A zsírleszívás menete

A beavatkozás során a sebész a kezelési területen apró bemetszéseket ejt, amin keresztül egy kanült vezet be a zsírrétegig. Ezeken keresztül vákuum segítségével felbontja és eltávolítja a zsírlerakódást.

Visszatérés a normális kerékvágásba

A beavatkozást követően 1-3 hét szükséges a gyógyuláshoz, de 1 hét elteltével vissza lehet térni a munkába. Némi véraláfutásra és duzzanatra számítani lehet, a kezdeti szakaszban kompressziós ruhát kell viselni és kerülni az adott területet megterhelő tevékenységeket.
 
A karcsúbb alak már egyszerre észrevehető, a végleges eredmény azonban csak három hónap múlva látható.

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.