nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Homlokemelés

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

A homlokemelés a homlokbőr, a szemöldök és a felső szemhéj megereszkedésének korrekciójára szolgáló műtéti eljárás. A homlok és a szemek közötti ráncok megjelenését is javíthatja.

A homlokfelvarrás eltávolítja vagy megváltoztatja az öregedés olyan jeleit okozó izmokat és bőrt, mint a lógó szemöldök, a "csuklyás" szemhéjak, a homlokráncok és a ráncok.

A műtét elvégezhető önmagában vagy más eljárásokkal, például arcfelvarrással, szemhéjplasztikával vagy orrformálással együtt. A műtét elvégezhető sebészi rendelőben, ambuláns sebészeti központban vagy kórházban. Klinikánkon ambulánsan, éjszakai tartózkodás nélkül történik.

Az eljárást éber állapotban, de helyi érzéstelenítéssel végezzük, hogy a páciens ne érezzen fájdalmat. Bizonyos esetekben gyógyszert is adunk, hogy a páciens ellazuljon. Egyes esetekben általános érzéstelenítést alkalmaznunk. Az eljárás során a homlokbőr némi feszülését és esetleg némi kellemetlen érzést lehet érezni.

A műtét alatt

A vágási vonal előtt közvetlenül lévő hajat eltávolítjuk. A fül magasságában sebészi vágást ejtünk. Ez a vágás a homlok tetején a hajvonalnál folytatódik, hogy a homlok ne tűnjön túl magasnak.

Ha ön kopasz vagy kopaszodó, a fejbőr közepén végezünk vágást, hogy elkerüljük a látható heget. Előfordul, hogy több kisebb vágást alkalmazunk, és a műtétet endoszkóp (hosszú, vékony eszköz, amelynek a végén egy kis kamera van) segítségével végezzük el. Feloldható implantátumokat használunk a megemelt bőr helyben tartására.

A felesleges szövet, bőr és izom eltávolítása után a vágást öltésekkel vagy kapcsokkal zárjuk le. A kötések felhelyezése előtt haját és arcát megmossuk, hogy a fejbőr bőre ne irritálódjon.

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.