nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

Arcfelvarrás

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

Mi az az arcfelvarrás?

Az arcfelvarrás az arcfiatalítás céljából végzett műtét. stratégiai helyeken bemetszést ejtünk, hogy a hegek jól elrejthetők vagy észrevehetetlenek legyenek. A műtétet az arc és a nyak megereszkedett bőrének kezelésére, valamint az arccsontok területén elveszett térfogat megjelenésének javítására végezzük.

Az arcfelvarrás javítja az arc és a nyak öregedésének jeleit, például az arc közepén tapasztalható megereszkedést, a szem alatti mély ráncokat, az orr mentén az orr vagy a száj sarkáig húzódó mély ráncokat, a leesett vagy eltűnt zsírt, a bőr tónusának csökkenését az arc alsó részén, amely leesett és bőrtónust hozott létre, valamint az áll körül meglazult bőrt és zsírt.

Milyen tényezők járulnak hozzá ahhoz, hogy arcfelvarrásra legyen szükség?

A fiatalos arc elvesztését számos tényező okozhatja, többek között: öröklődés/genetika, gravitáció, környezeti körülmények (dohányzás, túlzott napfény), fogyás és stressz. Ezenkívül az áll alatti zsír felhalmozódása teltebb nyakat eredményezhet. A nyakizmok (platysma) meglazulása lógó zsinórok megjelenését eredményezheti. Fontos megjegyezni, hogy bármilyen arcfelvarrásnak vagy nyakplasztikának, illetve mindkettőnek az izomréteget, a zsírt és a bőrt kell kezelnie ahhoz, hogy tartós, természetes eredményt érjünk el.

Arcfelvarrás műtét utáni felépülés

Sok páciens úgy gondolja, hogy az arcfelvarrás sokkal gyorsabban gyógyul, mint ahogyan azt várta. A műtét után a betegek körülbelül 7 nap múlva már társasági életben is szalonképesek. Ekkor minimális duzzanat és véraláfutás jelentkezik. Gondos műtéti technikával és a szövetek kíméletes kezelésével képesek vagyunk minimalizálni a bőrt ért traumát. Minden páciens a saját ütemében gyógyul, és a végső gyógyulás és megjelenés fokozatosan következik be.

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.