nyitvatartás H-Sz-P: 10:00-18:00 óráig
klinika címe1025 Bp., Páfrány út 23/B.
telefonszám+36 70 787 7577

6 Pack lipo

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

Sokszor önmagában a diéta és a testmozgással nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy elérje esztétikai céljait. Az étrendet és a testmozgást régóta a fogyás, a testépítés és az atlétikai edzés alappilléreként emlegetik. Azonban függetlenül attól, hogy milyen tökéletesen hajtja végre a diétát és a testmozgást, bizonyos zsírlerakódások ellenállóak lehetnek. A középső testrész körüli zsír egyértelműen az egyik ilyen lerakódás. Ezt a fajta zsírt nevezzük bőr alatti zsírnak, amelyet a szervezet a létfontosságú szervek védelmére, a hőveszteség megakadályozására és bármilyen fizikai külső stresszel szembeni védelemre használ. Mivel ez a zsír fontos szerepet tölt be a szervezet számára, a bőr alatti zsír hihetetlenül ellenálló a testmozgással és a diétával szemben. Sokan óriási fogyókúrán mennek keresztül, és mégis még mindig egy "úszógumi" öleli körül a középső testrészüket.

A 6-pack hasizom az igazi sportoló védjegye - legalábbis ezt állítja a fitneszipar. Az igazság azonban az, hogy nagyon nehéz elérni, és még nehezebb fenntartani, különösen idősebb korban.

A hasizmok körüli zsírleszívással stratégiailag kiemelhetjük a természetesen pihenő izomzatot. Mint egy kőszobrász a kővel, egy kanül segítségével vonjuk ki a területről a zsírt. Ez magában foglalja a hasat és ferde hasizmokat is.

Mivel klinikánkon fejlett zsírleszívási technikákat alkalmazunk, az eljárásból való felépülés rövidebb, mint a hagyományos zsírleszívási eljárásoknál.

A felépülést követően, nem kell aggódnia amiatt, hogy a kivont zsírsejtek visszatérnek. Az eltávolított zsírszövet végleg eltűnik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy új zsírszövet nem léphet a helyére. Fontos, hogy viszonylag ugyanolyan súlyban maradjon, mint amilyenben a műtétkor volt. Ez biztosítja, hogy az eredményei tartósak és változatlanok maradjanak.

Az előzetes konzultáció során átnézzük az ön orvosi, műtéti és gyógyszeres kórelőzményeit. Ez kulcsfontosságú számunkra, hogy átfogó képet kapjunk ön állapotáról. Amint áttekintést kapunk az esztétikai céljairól, elkezdjük a személyre szabott kezelési terv kidolgozását. Előzetes vizsgálat során megállapítjuk az ön bőr alatti zsír mennyiségét és sűrűségét. Megfigyeljük, hogy mennyire rugalmas a bőre. Ahogy öregszünk, bőrünk rugalmassága fokozatosan romlik, ami azt jelenti, hogy idősebb pácienseknél bőrfeszesítő eljárásokra lehet szükség a kívánt eredmények eléréséhez.

 • Kezelés ára
  Ft-tól
 • Az első konzultáció díja (a beavatkozás árából levonódik)
  35 000 Ft

ivi med plasztikai sebészet
© IVI MED Kft. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.
Kérem, adja meg elérhetőségeit,
hogy kollégánk megkereshesse Önt elérhetőségeinek egyikén!

IVI MED
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.